Bateri litium LiFePO4

Bateri litium LiFePO4

Mëso më shumë

Sistemet e ruajtjes së energjisë

Pavarësia energjetike kudo

Mëso më shumë

Aplikacionet

Rreth Nesh

ROYPOW TECHNOLOGY i është përkushtuar kërkimit dhe zhvillimit, prodhimit dhe shitjes së sistemeve të energjisë motorike dhe sistemeve të ruajtjes së energjisë si zgjidhje me një ndalesë.

Mëso më shumë
Rreth Nesh

ROYPOW TECHNOLOGY i është përkushtuar kërkimit dhe zhvillimit, prodhimit dhe shitjes së sistemeve të energjisë motorike dhe sistemeve të ruajtjes së energjisë si zgjidhje me një ndalesë.

Mëso më shumë
Një pionier i tregut të litium+ Aftësitë e pavarura të kërkimit dhe zhvillimit Prodhim i klasës së automobilave Rrjeti global i shitjeve dhe shërbimeve
Një pionier i tregut të litium+ Aftësitë e pavarura të kërkimit dhe zhvillimit Prodhim i klasës së automobilave Rrjeti global i shitjeve dhe shërbimeve
Një pionier i tregut të litium+

Përkushtuar ndaj sistemeve të baterive litium-jon si zgjidhje me një ndalesë për të arritur inovacionin e energjisë dhe për të ndërtuar markën e njohur botërore të energjisë së rinovueshme.Aktualisht, produktet RoyPow mbulojnë të gjitha situatat e jetesës dhe të punës.

Një pionier i tregut të litium+

Aftësitë e pavarura të kërkimit dhe zhvillimit

RoyPow posedon ekip profesional R&D dhe sistem gjithëpërfshirës IP dhe mbrojtjeje me 62 patenta dhe çmime të autorizuara në total.Produktet tona janë në përputhje me shumë standarde ndërkombëtare.

Aftësitë e pavarura të kërkimit dhe zhvillimit

Prodhim i klasës së automobilave

Me sistemin e avancuar MES, linjën automatike të montimit, qelizat e integruara me efikasitet të lartë, teknologjitë e baterive BMS dhe PACK të zbatuara, RoyPow është në gjendje të ofrojë të integruar "nga fundi në fund" dhe i bën produktet tona të tejkalojnë normat e industrisë.

Prodhim i klasës së automobilave

Rrjeti global i shitjeve dhe shërbimeve

Dorëzimi në kohë dhe mbështetje teknike me përgjigje të shpejtë me degë të krijuara në SHBA, Evropë, Japoni, MB, Australi, Afrikën e Jugut, etj.

Rrjeti global i shitjeve dhe shërbimeve

Lajme & Ngjarje

Lajme

Ngjarjet

ROYPOW në HIRE

Qendra e Konventave dhe Ekspozitave në Brisbane, Brisbane
Kabina: Nr.63
Mëso më shumë

Blog

  • ROYPOW Twitter
  • ROYPOW instagram
  • ROYPOW youtube
  • ROYPOW në lidhje
  • ROYPOW facebook
  • tiktok_1

Regjistrohu në buletinin tonë

Merrni përparimin, njohuritë dhe aktivitetet më të fundit të ROYPOW mbi zgjidhjet e energjisë së rinovueshme.

njoftimi
njoftimi
xunpan