LiFePO4 литиумска батерија

LiFePO4 литиумска батерија

Научи повеќе

Системи за складирање на енергија

Енергетска независност насекаде

Научи повеќе

Апликации

За нас

ROYPOW TECHNOLOGY е посветена на истражување и развој, производство и продажба на мотивациони системи за напојување и системи за складирање енергија како едношалтерски решенија.

Научи повеќе
За нас

ROYPOW TECHNOLOGY е посветена на истражување и развој, производство и продажба на мотивациони системи за напојување и системи за складирање енергија како едношалтерски решенија.

Научи повеќе
Пазарот на пазарот на литиум+ Независни способности за истражување и развој Производство од автомобилско ниво Глобална продажна и сервисна мрежа
Пазарот на пазарот на литиум+ Независни способности за истражување и развој Производство од автомобилско ниво Глобална продажна и сервисна мрежа
Пазарот на пазарот на литиум+

Посветен на системите на литиум-јонски батерии како едношалтерски решенија за постигнување на енергетска иновација и изградба на светски познатиот бренд за обновлива енергија.Во моментов, производите на RoyPow ги покриваат сите животни и работни ситуации.

Пазарот на пазарот на литиум+

Независни способности за истражување и развој

RoyPow поседува професионален тим за истражување и развој и сеопфатен систем за IP и заштита со вкупно овластени 62 патенти и награди.Нашите производи се во согласност со многу меѓународни стандарди.

Независни способности за истражување и развој

Производство од автомобилско ниво

Со имплементиран напреден систем MES, автоматска склопувачка линија, високо-ефективна интегрирана ќелија, BMS на батерии и PACK технологии, RoyPow е способен за интегрирана испорака „од крај до крај“ и ги прави нашите производи да ги надминуваат индустриските норми.

Производство од автомобилско ниво

Глобална продажна и сервисна мрежа

Техничка поддршка за навремена испорака и брза реакција со филијали основани во САД, Европа, Јапонија, ОК, Австралија, Јужна Африка итн.

Глобална продажна и сервисна мрежа

Вести и настани

Вести

Настани

ROYPOW на HIRE

Конвенциски и изложбен центар во Бризбејн, Бризбејн
Штанд: бр.63
Научи повеќе

Блог

Што е хибриден инвертер

Што е BMS систем?

  • Твитер ROYPOW
  • ROYPOW инстаграм
  • ROYPOW YouTube
  • ROYPOW се поврзува
  • ROYPOW Фејсбук
  • tiktok_1

Претплатете се на нашиот билтен

Добијте го најновиот напредок, увид и активности на ROYPOW за решенијата за обновлива енергија.

известување
известување
џунпан